De genoemde prijzen zijn voor particulieren. Voor bedrijven is het niet mogelijk bestellingen te doen via deze website. Ben je een bedrijf neem dan contact met ons op voor meer informatie/prijzen etc.

Wanneer je een lied door ons laat maken betaal je voor het werk, niet voor de rechten van de compositie/muziek. Die blijven bij ons, alsmede de masterrechten van de opnames volgens de Wet op de Naburige Rechten. Als je zelf de tekst hebt gemaakt blijven de rechten over de tekst bij jou. Als wij de tekst en muziek schrijven blijven die rechten bij ons. Indien je zelf de tekst en een melodie hebt gemaakt en wij maken daar de akkoorden/harmonie bij dan zijn 75% van de rechten bij jou.

Wanneer je een cover of backingtrack waarvan (gedeeltelijk) de rechten bij ons liggen wilt uitvoeren middels een optreden(s) dan kan dat zonder toestemming. Wanneer je een lied waarvan (gedeeltelijk) de rechten bij ons liggen wilt veranderen/coveren/remixen of gedeeltes ervan wilt gebruiken (samplen) dan is toestemming vereist. Het is ten alle tijden niet toegestaan het lied waarvan wij (gedeeltelijk) de rechten bezitten te verkopen, over te doen, te vermenigvuldigen of anderzijds te verhandelen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van rechthebbenden. Bij vermelding van titel van het lied moeten rechthebbenden altijd vermeld worden.

Wanneer je een (gedeeltelijk) door ons gemaakt en/of geproduceerd lied of tekst publiceert (via youtube, blog, website, tijdschrift ed.) dan is naamsvermelding van tekstschrijver en/of componist verplicht.

Wij werken uitsluitend middels vooruitbetaling. Bij betaling van de opdracht stem je automatisch in met op deze pagina vermelde voorwaarden.

Wij kunnen op ieder moment, zonder toestemming van opdrachtgever, de cover of backingtrack publiceren middels verschillende media.