onze studio's

Wij beschikken over twee gespecialiseerde productie studio’s. In Amsterdam en in Brecht (Belgie). Wij werken met hardware en softwarepakketten die hoog aangeschreven staan bij audio signaal bewerking. En wij investeren in de allerbeste plugins. Zo krijg jij het allerbeste muzikale resultaat.

Kijk voor meer info ook eens op onze muziekproductie website: www.letsmakeyoursong.nl

Voor het laten maken en inhuren van backingvocals kijk op onze website www.backingvocal.nl 

onze ervaring

In beide studio’s samen zit meer dan 15 jaar ervaring en opleiding in het opnamen en bewerken van audio en zang. Wij werken al sinds het begin van het ontstaan van de software met deze pakketten en zijn zo meegegroeid. En natuurlijk is een goed stel getrainde oren en inzicht in muziektheorie en harmonie het belangrijkste.

De blazers worden ingespeeld door muzikanten die daar jaren ervaring in hebben en met veel producties al hebben bijgedragen. En die zowel akoestisch als digitaal hun sporen hebben verdiend.

wat je kunt verwachten

Communicatie vinden we belangrijk. Wat verwacht jij van het pakket wat he gekozen hebt? Waar liggen je aandachtspunten wat betreft je opnames en wat je eraan verbeterd wilt hebben. En natuurlijk houden we je op de hoogte van alle aanpassingen die we doen. 

Nog vragen? Neem contact met ons op!